Devica – horoskop za 2017. godinu

2017. godina će biti vrlo uspešna za predstavnike ovog znaka. Velika je verovatnoća da ćete radili ili studirati u inostranstvu. Poslovne projekte koje ste ranije započeli ćete završiti za par meseci. Pojaviće se prepreke koje ćete sami morati da prevaziđete. Moći ćete da razgovarate i da se oslonite na prijatelje, ali samo od vas zavisi da li ćete napredovati ili nazadovati. Uspećete da odvojite vreme i novac za putovanje koje će vam se dopasti i tom prilikom ćete upoznati interesantne ljude sa kojima ćete ostati u kontaktu. Bilo bi dobro da završite poslovne obaveze pre tog puta da se šef ne bi ljutio na vas. Krajem godine ćete ići u posetu ili će kod vas doći ljudi koje dugo niste videli. Radovaćete se vremenu koje ćete zajedno provesti i dogovorićete se da to u skorije vreme ponovite.

Karijera

Što se karijere tiče, 2017. godina vam neće doneti bitne promene. Verovatno ćete raditi posao koji ne volite, ali u isto vreme ćete učiti ono u čemu se pronalazite. Nećete hteti da zavisite od drugih i imaćete motivaciju koja će vas sprečiti da odustanete. Prve rezultate ćete videti krajem godine kada ćete moći da razmišljate o davanju otkaza i apliciranju na željeno radno mesto. Vaša karijera će ubrzo krenuti uzlaznom putanjom i biće vam drago što će se sva vaša odricanja isplatiti. Ukoliko studirate, sredinom godine biste trebali da date sve ispite i da počnete da tražite posao u struci.

Ljubav

Ova godina će vam na ljubavnom planu doneti brojne uspone i padove. Bićete upleteni u zamršen ljubavni odnos i nećete znati šta da očekujete od partnera/partnerke. Rešićete mnogo toga da žrtvujete da bi vaša veza uspela pa ćete isto i od nje/ga zahtevati. Voljenu osobu ćete idealizovati zbog čega nećete moći realno da sagledate situaciju u kojoj se nalazite.

Ukoliko ste slobodni, imaćete priliku da upoznate kvalitetne osobe. Pošto ste u prošlosti imali loša iskustva, stalno ćete im tražiti mane i verovaćete da njihove namere nisu iskrene. Nećete moći da se opustite pa se može desiti da će od vas odustati osoba koja vam se zaista dopada.

Ako ste slobodni, naredni period je idealan za početak nove veze koja će vrlo brzo prerasti u nešto ozbiljno.

Finansije

Tokom ove godine ćete imati više novca nego što ste mogli da zamislite. To će vam omogućiti da sebi priuštite stvari koje ste dugo priželjkivali. Moraćete da budete oprezni da ne potrošite previše i da razdvojite hirove od onoga što vam je zaista neophodno. Pametnije bi vam bilo da investirate u posao od koga ćete moći lepo da živite u budućnosti.

Ukoliko se bavite sportom ili umetnošću, imaćete uspeha na takmičenjima i osvojićete vredne nagrade. Nastavićete da radite ono što volite uprkos tome što će vas mnogi upozoravati da vaše zanimanje nema perspektivu.

Zdravlje

Prethodne godine ste bili nemarni što se zdravlja tiče, a posledice ćete vrlo brzo osetiti. Nećete slušati vaš organizam i raditi ono što mu prija, već ćete kasno ići na spavanje, previše sedeti, boraviti u zadimljenim prostorijama, itd. Vaša ishrana će biti jednolična pa biste trebali da unapred isplanirate obroke i da ih nosite na fakultet ili posao. Sredinom godine ćete imati glavobolje koje će vas uplašiti pa ćete odlučiti da se manje nervirate zbog stvari koje ne možete da promenite. Ako vežbate, trudite se da se dobro zagrejete da se ne biste povredili.