VET CENTAR

Osnovni princip našeg rada proističe iz činjenice da samo pravovremeno postavljena i tačna dijagnoza, koje je osnova pravilnog i svrsishodnog lečenja, vodi ka ostvarenju našeg zajedničkog cilja, a to je srećan, udoban i dug živod naših ljubimaca.

Lečenje naših ljubimaca nije samo davanje injekcija. Naša ambulanta neguje krajnje pažljiv pristup svakom zdravstvenom problemu. Detaljan pregled i razgovor sa vlasnikom prva su karika na putu ka pravoj dijagnozi. Neophodne specijalne dijagnostičke procedure se bez odlaganja se obavljaju u našoj ambulanti. Dobijene rezultate umemo da na valjani način interpretiramo i iskoristimo u cilju izbora pravilne terapije. Veoma sadržajan hirurški program, uz primenu savremene inhalacione anestezije i monitoringa, omogućava pravovremeno i uspešno tretiranje hirurških bolesti, čak i kod jako starih ljubimaca.

Smatramo da je neophodno svakog vlasnika uputiti u prirodu postojećeg oboljenja, kao i u mogućnosti kućne nege i prevencije, i u tom smislu ćete uvek imati našu pažnju i vreme.

Najvažnije su znanje i veština, a posvećenost i etika našem poslu daju pravi smisao.

Rejting ( 0 rating )

Ocenite

Zbirno
Kvalitet
Podrška
Cena
Products

Ime je obavezno

Email je obavezan

Comment is required.


KATEGORIJA

VETERINAR

USLUGE

VAKCINACIJA

DIJAGNOSTIKA

HIRURGIJA

SRČANI CRV

ISHRANA I NEGA

DELATNOSTI

VETERINARSKA AMBULANTA

VIDEO

KONTAKT

Adresa firme

Pančićeva, Beograd, Serbia

T 011 262 55 66 , 064 111 66 36 , 063 30 99 61

Email: v-centar@eunet.rs Sajt: www.vetcentar.co.rsKontakt   info

  • Naziv firme VET CENTAR
  • Adresa Pančićeva, Beograd, Serbia
  • Telefon: 011 262 55 66 , 064 111 66 36 , 063 30 99 61
  • E-mail v-centar@eunet.rs
  • Sajt www.vetcentar.co.rs

Contact Us

lepota-i-zdravlje-vetcentar-beograd-1 VET CENTAR lepota-i-zdravlje-vetcentar-beograd-2 VET CENTAR lepota-i-zdravlje-vetcentar-beograd-3 VET CENTAR lepota-i-zdravlje-vetcentar-beograd-4 VET CENTAR