Bik – horoskop za 2017. Godinu

2017. godina će biti veoma uspešna za predstavnike ovog znaka. Imaćete mnogo više energije i fleksibilnosti pa ćete započeti neke projekte koje ste ranije imali u planu. Vaša kreativnost će doći do izražaja i svoje talente ćete pokazati i na poslu. Ambicioznost je osobina koja će vas krasiti u narednom periodu pa ćete postići veće uspehe nego pre. Upoznaćete nove prijatelje i proširićete svoje vidike. Trčaćete na sto strana pa se može desiti da ćete zapostaviti ljude koji su vam bitni. Činiće vam se da vreme suviše brzo prolazi i da ne možete ništa da postignete. Jedino što vam može odmoći je nestrpljivost koju ne umete da kontrolišete pa ćete mnoge rezultate hteti odmah da vidite ne shvatajući da je za to potrebno da prođe određeno vreme.

Karijera

Tokom 2017. godine ćete napredovati na poslu pa ćete mu se u potpunosti posvetiti. Može se desiti da ćete upisati kurs ili fakultet koji vas je oduvek zanimao. Ukoliko studirate, ove godine ćete dati sve ispite u roku. Nadređeni će ceniti vaš trud i uvažavaće svaku vašu sugestiju. Moguće je da će vam poveriti važne projekte koji će zahtevati dalje usavršavanje. Susrešćete se sa novim stvarima koje ćete, sami ili uz nečiju pomoć, savladati. Bićete puni elana i pozitivne energije koja će prijati vašim saradnicima. Ostvarićete kontakte koji će vam biti od koristi u daljoj karijeri.

Ljubav

2017. godine ćete rešiti mnoge nedoumice koje su vezane za vaš ljubavni status. Nećete se više zavaravati i očekivati nerealne stvari. Bićete iskreni prema sebi i drugima pa se nećete razočarati.

Ukoliko ste slobodni, može se desiti da ćete upoznati osobu koja vam se u početku neće dopasti. Vremenom ćete shvatiti da se radi o nekome ko je vredan vaše pažnje i ko je, u svakom smislu, dobra prilika.

Ako ste u braku, ove godine ćete rešiti nesuglasice koje su bile razlog mnogih rasprava. Više ćete vremena posvetiti suprugu/supruzi i ponovo ćete se osetiti kao zaljubljeni tinejdžeri. Mnoge stvari ćete zajedno raditi pa ćete biti bliskiji nego ikada.

Finansije

Što se finansija tiče, godina će biti puna promena i kolebanja. Imaćete nepredviđene troškove zbog kojih ćete morati da pozajmite novac ili da uzmete kredit. Ljudi koji su vama dužni će biti u još goroj situaciji pa nećete moći na njih da se oslonite. Tek krajem godine ćete odahnuti i sebe častiti nekom skupom sitnicom ili putovanjem. Biće vam drago što je najgore prošlo i što ćete moći da se vratite starim navikama.

Zdravlje

Početkom godine ćete imati manje zdravstvene probleme koji će vas naterati da vodite računa o sebi. Trudićete se da izbegnete stresne situacije i ljude u čijem se prisustvu loše osećate. Konačno ćete otići na lekarski pregled koji ste odavno trebali da uradite. Unosićete više voća i povrća, ali nećete moći da se odreknete cigareta i omiljenih specijaliteta. Svuda ćete ići peške, ali moraćete da se bavite još nekom fizičkom aktivnošću. Čim budete imali vremena i novca, posetite zubara. U suprotnom će vam se zubobolja javiti kada je najmanje budete očekivali.