Jarac – horoskop za 2017. godinu

2017. godina će vam doneti promene na bolje koje ste dugo očekivali. Poslovnim partnerima ćete se pokazati u pravom svetlu pa će rado sarađivati sa vama. Staće na vašu stranu ukoliko neko pokuša da vas optuži za ono što niste uradili. Donosićete odluke u skladu sa vašim moralnim načelima pa će vam savest uvek biti mirna. Po tom principu ćete funkcionisati i na ostalim poljima i niko ništa neće moći da vam zameri. Bićete sporiji nego obično pa se može desiti da ćete probiti važne rokove. To će iritirati ljude iz vašeg okruženja, ali vi ćete ostati dosledni sebi. Neko će vam ponuditi pomoć koju biste trebali da prihvatite. Može se desiti da ćete uređivati životni prostor kome ćete hteti da date vaš lični pečat. Napravićete oazu mira u kojoj ćete se uvek prijatno osećati.

Karijera

Vaš položaj na poslu će biti standardno dobar, ali želećete da naučite nešto novo što bi obogatilo vaše znanje. To može biti kurs stranog jezika, računara, računovodstva, itd. U svakom slučaju će vam koristiti u budućnosti, pa bi bilo dobro da istrajete u toj nameri. Jarčevi koji su ostali bez posla će imati priliku da volontiraju, ali to mnogima neće odgovarati pa će odustati. Krajem godine ćete imati previše posla pa ćete jedva čekati da odete na odmor i da pobegnete od gužve. Moguće je da ćete preko firme otići na poslovno putovanje i da ćete spojiti lepo i korisno. Pažljivo čitajte dokumenta koja potpisujete da ne biste sebe kompromitovali.

Ljubav

Slobodni Jarčevi će preko društvenih mreža upoznati zanimljivu osobu, ali vremenom će shvatiti da nije onakva kakvom se predstavlja. To će vam teško pasti, ali za vas je bolje da što pre saznate istinu. Zahvaljujući tom iskustvu ćete postati oprezniji i nikome više nećete dozvoliti da vas povredi.

Predstavnici ovog znaka koji su u vezi vole da od muve prave slona i sa partnerom/partnerkom se svađaju bez razloga. Tim raspravama pridajete veči značaj nego što zaslužuju pa vam je čudno što ih se partner/ka često ni ne seća. Imajte poverenja u njega/nju i porazgovarajte o svemu što vas muči jer će se u većini slučajeva ispostaviti da se brinete bez razloga.

Jarčevi koji su u braku će imati mnogo obaveza pa neće često viđati supruga/u. On/a će vam zbog toga prigovarati pa ćete morati da napravite kompromis i da nešto žrtvujete.

Finansije

Što se finansija tiče, ove godine će vam neko vratiti novac koji ste mu/joj pozajmili. Prijatno ćete se iznenaditi i isplaniraćete na šta da ga potrošite. Jedan deo ćete sačuvati jer ćete se tako osećati sigurnije. Nećete hteti da se upuštate u rizične poslove koji bi mogli da vam donesu zaradu, ali i gubitak. Radije ćete igrati na sigurno i mirno spavati. Neće vas privlačiti pomisao na veliko bogatstvo, već ćete se posvetiti i drugim stvarima koje vas čine srećnim/om.

Zdravlje

Moguće je da ćete utehu od problema tražiti u hrani zbog čega ćete nabaciti par kilograma. Ipak, na vreme ćete se dozvati pameti i počećete više da se krećete. Razmišljaćete da udomite ili da kupite psa koga biste morali da šetate nekoliko puta na dan. Pazite da se ne preforsirate jer još uvek niste u kondiciji. Uprkos jakoj želji da vidite rezultate, to se neće dogoditi preko noći. Imaćete uspone i padove, ali nemojte odustajati.

Dobar procenat Jarčeva koji nose naočare, krajem godine će morati da odete na pregled jer će im se dioptrija promeniti. Bićete umorni i bezvoljni pa bi bilo dobro da počnete da pijete vitamine i da konzumirate što više svežeg voća i povrća.