Lav – horoskop za 2017. godinu

2017. godina će iz Lavova izvući ono najbolje. Prebrodićete mnoge teške trenutke i bićete jači nego ikada. U vašem okruženju će se dešavati brojne promene pa ćete morati da im se prilagodite. I dalje će vas opterećivati neke stvari iz prošlosti, ali shvatićete da morate da se trgnete i da prestanete da razmišljate o njima. Bićete suočeni sa naočekivanim izazovima koji će zahtevati da im posvetite mnogo pažnje i vremena. Napravićete listu prioriteta i ostvarićete svoje želje i ambicije. Lepo ćete se slagati sa članovima porodice i slušaćete njihove dobronamerne savete. Naći ćete odgovore na pitanja koja su vas mučila u prethodnom periodu i okrenućete se budućnosti. Osoba koja vas je povredila će želeti ponovo da bude deo vašeg života, ali vi nećete hteti da se vraćate na staro.

Karijera

Ove godine ćete naporno raditi i učiti, a rezultate ćete videti već posle nekoliko meseci. Pokušaćete da ostvarite bolju komunikaciju sa kolegama i nadređenima koji će za vas, u narednom periodu, imati samo reči hvale. Svi će primetiti da ste postali ozbiljniji i odgovorniji pa će rado sa vama sarađivati. Pošto ćete imati više obaveza, moraćete da promenite rutinu i nećete moći da izlazite i da se družite kao ranije. To vam neće teško pasti jer ćete biti svesni da morate nešto da žrtvujete da biste dobili ono što želite. Nemojte  mešati posao i prijateljstvo jer je velika verovatnoća da vaš odnos nikada više neće biti kao pre.

Ljubav

Tokom 2017. godine vaš ljubavni život će biti poprilično buran. Moraćete da donesete odluku da li želite da se posvetite privatnim ili poslovnim obavezama. Imaćete osećaj da partner/ka ne može da vas prati i da imate različite planove za budućnost. Moguće je da ćete mu/joj tražiti još malo vremena kako biste shvatili šta je najbolje za vas.

Lavovi koji su u braku će imati brojna iskušenja. Ne dozvolite da se vaše porodice umešaju jer iz toga ništa dobro neće proizaći. Čuvajte to što imate jer ćete, u suprotnom, zažaliti.

Predstavnici ovoga znaka koji su slobodni će početkom godine upoznati osobu koja će im se lažno predstaviti.

Finansije

U ovoj godini vas očekuje povoljan finansijski period. Odlučno ćete krenuti u nove radne pobede i nećete dozvoliti da vas vaše i tuđe sumnje i upozorenja zaustave. Od prve veće novčane zarade ćete isplatiti dugove u koje ste zapali prethodnih meseci. Bilo bi dobro da odmah ne potrošite sav novac jer će vam krajem godine biti i te kako potreban. Imaćete iznenadne rashode, pa će vam ušteđevina doći kao kec na deset.

Zdravlje

Tokom 2017. godine će vaše raspoloženje biti promenljivo. Ukoliko ste imali hiruršku intervenciju, vrlo brzo ćete se oporaviti. Sredinom godine ćete zapasti u depresiju i nećete imati želju da izađete iz kreveta. Biće vam jasno da nešto nije u redu pa se nećete ustručavati da zatražite stručnu pomoć. Posvetićete više vremena sebi i ljudima u čijem se društvu dobro osećate. Pripazite na ishranu, naročito tokom praznika, jer se može desiti da ćete preterati sa poslasticama i alkoholnim pićima. Konzumirajte kalcijum i mlečne proizvode da ne biste imali problema sa kostima.