Ovan – horoskop za 2017. godinu

2017. godina će biti veoma uspešna za Ovnove jer će ostvariti ciljeve koje su zacrtali. Početkom godine ćete videti plodove vašeg truda i rada pa ćete imati motivaciju da nastavite istim tempom. Moraćete da donesete važne odluke koje će se ticati vašeg posla ili privatnog života. Naći ćete se na raskrsnici i neće vam preostati ništa drugo nego da izaberete pravac kojim ćete se kretati u budućnosti. Imaćete vremena i novca da odete na putovanje koje ste planirali, ali pre toga ćete morati da završite sve obaveze.Počećete više da se oslanjate na sebe pa se može desiti da ćete pokrenuti privatni biznis ili da ćete otići u inostranstvo. Za vas, ovo će biti godina bitnih događaja pa biste trebali da razmislite o svakom koraku da se ne biste kasnije kajali.

Karijera

Što se karijere tiče, ova godina će biti neizvesna, ali će se završiti bolje nego što ste očekivali. Kada sve saberete i oduzmete, zaključićete da ste imali i mnogo sreće koja prati hrabre.Shvatićete da morate više da rizikujete, a ne da se ušuškate i da živite od stare slave. Trudićete se da što češće izlazite iz vaše zone komfora i da se naviknete na promene koje, u početku, neće biti prijatne, ali na duže staze su i više nego korisne. Mnogo ćete raditi na sebi i upoznaćete istomišljenike koji će sa vama podeliti znanje i iskustvo.

Ljubav

Ove godine ćete osetiti potrebu da ozvaničite vezu i da se skrasite na tom polju.I vi i partner/ka ćete biti nervozni zbog koraka koje nameravate da preduzmete pa ćete se svađati zbog sitnica. Trebaće vam vremena da se naviknete na zajednički život nakon čega će sve idealno funkcionisati.

Ukoliko ste sami, početkom godine ćete upoznati osobu koja će vam privući pažnju. Nećete hteti da žurite pa ćete se prvo družiti ili sarađivati. Vremenom ćete postati veoma bliski pa ćete dobro razmisliti šta želite i šta je najbolje za vas.

Ako ste u braku, trebaće vam malo vremena da se odmorite od svega i da skupite snage za ono što vas očekuje. Imaćete podršku supruga/supruge kojem/kojoj će biti najvažnije da vama bude dobro.

Finansije

Tokom 2017. godine će vam se ukazati brojne poslovne ponude pa se može desiti da ćete raditi na više mesta. To će vam omogućiti da sebi i svojoj porodici priuštite stvari koje ste dugo želeli. Mnogi će saznati da finansijski dobro stojite zbog čega će vam tražiti novac na zajam. Nećete moći svakome da izađete u susret zbog čega će se neki uvrediti i prekinuti kontakt sa vama. Krajem godine ćete imati veće troškove pa će vam značiti svaki dinar koji uštedite. Ako razmišljate da date otkaz, nemojte se plašiti, već se usudite i rizikujte jer rezultati neće izostati. Ne slušajte savete ljudi koji igraju na sigurno jer tako nikad nećete biti zadovoljni.

Zdravlje

Vaše zdravstveno stanje u narednom periodu će biti bolje nego ikad. Počećete da se bavite fizičkom aktivnošću i neće vam biti jasno šta ste do sada čekali. Moraćete da počnete da unosite više tečnosti, vlakana i proteina kako biste ostvarili bolje rezultate. Ipak, nemojte da preterate da se ne biste povredili.