Rak – horoskop za 2017. godinu

2017. godina će vam doneti mnoge promene na emotivnom i poslovnom planu. Navike koje ste stekli u poslednje vreme će loše uticati na vaš duševni mir pa bi bilo preporučljivo da sa njima prestanete. Imaćete višak energije i inspiracije pa ćete početi da se bavite nečim što vas je oduvek zanimalo. Uspećete da se prilagodite svakoj situaciji u kojoj se nađete. Rado ćete deliti i slušati savete ljudi iz okruženja. Bićete zadovoljni sobom i svojim životom i trudićete se da ga živite punim plućima. Moguće je da ćete krajem godine razmišljati da se preselite u veću kuću/stan ili u drugi grad/državu. Brzo ćete steći nove prijatelje koji će imati slična interesovanja kao vi.

Karijera

Početkom godine morate biti oprezni kod ugovaranja poslova jer se može dogoditi da će partneri ili nadređeni hteti da vas prevare. Ne potpisujte dokumenta koja niste pročitali i informacije uzimajte sa rezervom. Shvatićete da jedino možete da se oslonite na samoga/samu sebe pa ćete postati skeptični prema drugima. U drugom delu godine će vaša karijera krenuti uzlaznom putanjom pa je moguće da ćete doneti tešku odluku i preći u drugu firmu ili osnovati svoju. Bićete spremni na rizik od koga ćete imati veliku korist. Krajem godine ćete verovatno otići na poslovno putovanje na kome ćete upoznati ljude sa kojima ćete u budućnosti sarađivati.

Ljubav

Ove godine ćete spoznati pravo značenje ljubavi. Shvatićete da zaslužujete mnogo i nećete pristajati na ono što vam ne odgovara. Radije ćete biti sami nego u lošem društvu. Sredinom godine ćete upoznati osobu koja će vam prvo biti prijatelj, a zatim i partner/ka.

Ako ste u dugoj vezi, moguće je da ćete sa partnerom/partnerkom razgovarati o prinovi. Želećete da se ostvarite u ulozi roditelja.

Ukoliko ste u braku, posvetićete više vremena i pažnje bračnom drugu . Rešićete nesuglasice koje ste imali u prethodnoj godini i češće ćete izlaziti, putovati i družiti se sa prijateljima. Probleme koji su vezani za vašu porodicu ćete zajedno rešavati pružajući jedno drugome podršku.

Finansije

Početkom godine ćete imati mnoge troškove na koje niste računali. Zbog njih ćete morati da se odreknete luksuza i svega što vam nije neophodno. Nakon nekoliko meseci ćete se oporaviti i početi da štedite za brojna slavlja koja vas očekuju. Razmišljaćete da uzmete kredit za kola ili stan. Ukoliko ste vlasnik firme, potražićete stručni savet u vezi vašeg poslovanja i kupovine nove opreme. Do kraja godine ćete osmisliti plan i vaše upravljanje finansijama će dobiti novi oblik.

Zdravlje

Bilo bi dobro da se ove godine više posvetite svom zdravlju nego ranije. Trebali biste da izvadite krv i da proverite šećer. Počećete da radite vežbe jer će vas leđa boleti od sedenja za kompjuterom. Dešavaće se da propustite trening zbog čega će vas gristi savest. Moguće je da ćete krajem godine imati rutinsku operaciju posle koje ćete se pridržavati saveta lekara. Iako neće biti ništa ozbiljno, učinićete sve da se u skorije vreme ne nađete na operacionom stolu. Ako imate malu decu, želećete da im pružite dobar primer i da ih naučite kako da se zdravo hrane.