Ribe – horoskop za 2017. godinu

U 2017. godini ćete više vremena posvetiti prijateljima i trudićete se da svaki slobodan trenutak provedete sa njima. Vaš društveni život će biti aktivniji i bogatiji nego pre i skoro nikada nećete biti kod kuće. Porodični odnosi će se poboljšati pa ćete sa starijim članovima uspostaviti solidnu komunikaciju. Radi viših ciljeva ćete pristati na kompromise sa kojima se nećete u potpunosti slagati. Moraćete da naučite da kontrolišete vaše emocije jer vas takav stav može uvaliti u probleme. Može se desiti da ćete promeniti posao i da ćete upoznati ljude sa kojima ćete se odlično slagati. Neko od njih će vam pomoći pa ćete toj osobi biti večno zahvalni. Kako na poslu, tako i u privatnom životu, vaša kreativnost će doći do izražaja pa ćete dobiti brojna priznanja.

Karijera

Ove godine ćete biti uspešni u svakom projektu koji započnete. Za par meseci će vam se isplatiti ranija ulaganja za koja ste mislili da su propala. Postaćete stručnjak u vašoj oblasti i moći ćete da tražite bolje uslove. Imaćete i razne ponude pa će vam trebati vremena da se odlučite koju ćete prihvatiti. Krajem godine ćete biti unapređeni, ali moraćete da pristanete na neka odricanja.

Ukoliko ste nezaposleni ili nezadovoljni poslom koji radite, budite odvažni i pratite svoje snove. Ako početkom godine ne uradite ništa da poboljšate kvalitet vašeg života, male su šanse da će se išta promeniti u narednom periodu.

Ljubav

Krajnje je vreme da prestanete da živite u prošlosti i da od sebe pravite žrtvu. Ako bolje pogledate, mnogi ljudi iz vašeg okruženja su preživeli teža iskušenja od raskida i nesrećne ljubavi. Čim promenite stav, shvatićete da nisu svi isti i da još uvek ima dobrih ljudi.

Ako ste u vezi, sredinom godine ćete partneru/partnerki postaviti ultimatum da bira između vas i osobe koju ne podnosite. Bićete svesni da je velika verovatnoća da ćete ga/je zbog toga izgubiti, ali odlučićete da rizikujete.

Ukoliko ste u braku, početkom godine ćete vi i suprug/a imati nesuglasice. Nakon par meseci situacija će se popraviti pa se može desiti da ćete negde zajedno otputovati.

Finansije

Početkom godine će se vaša finansijska situacija poboljšati jer ćete dobiti novac od nasledstva ili nekretnine koju ćete prodati. Neko će vas nagovoriti da uložite u posao jer će se plašiti da ga ne potrošite na gluposti. Krajem godine ćete poslovati sa inostranstvom pa ćete imati veliki priliv sredstava. Mnogi će vam tražiti novac na zajam, ali nećete svima moći da izađete u susret.

Zdravlje

U 2017. godini vaše zdravstveno stanje će se poboljšati i imaćete više energije nego obično. Trudićete se da zaspite i da se probudite ranije kako biste stigli da odradite jutarnji trening ili da prošetate kućnog ljubimca.

Obratite pažnju na rok trajanja hrane koju konzumirate jer se može desiti da ćete imati trovanje. Bićete podložni virusima jer ćete često ići gradskim prevozom i boraviti u prostorijama gde je gužva. Počnite da pijete neki preparat za jačanje imuniteta da biste izbegli ozbiljnije prehlade.

Može se desiti da ćete tokom zime pasti i povrediti ruku ili nogu zbog čega ćete nositi gips.