Škorpija (Škorpion) – horoskop za 2017. godinu

2017. godina će vam proći u znaku radosti i mira. Rešićete da oprostite svima koji su vas povredili i da pružite drugu šansu ljudima koji su pokazali da se zaista kaju jer nisu bili korektni prema vama. To će se ispostaviti kao dobar potez jer će većina njih imati iskrene namere. Pojaviće se mogućnost da se preselite na teritoriju koja vam se oduvek činila boljom za život. Sredinom godine ćete osetiti potrebu da se osamite i da otputujete negde gde nikoga nećete poznavati. Dići ćete glas protiv nepravde koju svakodnevno posmatrate i zaštitićete osobu koju na poslu ili u kući svi napadaju. To će vam bar malo pomoći da se oslobodite tereta iz prošlosti i da prestanete sebe da krivite za neke stvari na koje niste mogli da utičete.

Karijera

U toku ove godine ćete konačno dobiti priznanje za trud i rad u vidu povišice ili unapređenja. Dobro raspoloženje iz privatnog života ćete preneti i na poslovni. Bićete omiljeni među kolegama i svi će rado provoditi vreme sa vama. Imaćete više uspeha u timskom radu i istaći ćete se kao sposoban lider. Krajem godine će vam se ukazati prilika da radite u inostranstvu. Odluku nećete moći tek tako da donesete, već ćete se konsultovati sa porodicom i uraditi ono što je za sve vas najbolje. Vaši najbliži će vam pružiti podršku i neće želeti da se zbog njih odreknete onoga što vas čini srećnim/om.

Ljubav

2017. godina će, što se ljubavi tiče, biti veoma uzbudljiva i nepredvidljiva. Doneće vam nova poznanstva i romanse koje neće biti dugog veka. Vama će to odgovarati jer ne volite da se vezujete. Osobe suprotnog pola će privlačiti energija kojom zračite i zadovoljavaće se time da budete samo prijatelji.

Ako ste u dugoj vezi, krajnje je vreme da partneru/partnerki pokažete šta zaista osećate prema njemu/njoj. Često ćete ostavljati utisak osobe kojoj ni do koga nije stalo pa partner/ka neće znati šta da očekuje od vas.

Ukoliko ste u braku, moguće je da ćete imati tajnu vezu sa osobom koja vas privlači. Uspešno ćete se kriti od drugih, ali shvatićete da previše toga rizikujete i vratićete se svojoj porodici.

Finansije

Na početku godine ćete imati velike troškove zbog kojih ćete ući u minus. Pozajmićete novac pod veoma nepovoljnim uslovima pa će vam trebati mnogo vremena da stanete na svoje noge. Par meseci kasnije ćete imati veći priliv sredstava koji ćete uložiti u posao. Vrlo brzo ćete sve povratiti i zaraditi za pristojan život. Moći ćete sebi da priuštite letovanja, zimovanja i mnoge druge stvari o koji ste ranije samo mogli da sanjate.

Zdravlje

U 2017. godini vaše zdravstveno stanje i forma će biti na zavidnom nivou. Iz ishrane ćete izbaciti brzu hranu i grickalice koje ste konzumirali kasno uveče gledajući filmove. Parkiraćete se dalje od firme ili fakulteta kako biste malo pešačili. Sa prijateljima ćete krenuti na vežbe ili u teretanu i jedni druge ćete bodriti u trenucima kada poželite da odustanete. Zacrtaćete sebi da ove godine istrčite maraton i na vreme ćete početi sa pripremama. Nemojte se previše forsirati da se ne biste povredili.