Strelac – horoskop za 2017. Godinu

2017. godine ćete doneti važne odluke koje će poboljšati kvalitet vašeg života. Nećete više hteti da se družite sa ljudima koji vas opterećuju i to ćete im reći u lice. Trudićete se da ugodite sebi ne razmišljajući mnogo o drugima. Upoznaćete nove ljude koji će vam prijati i sa kojima ćete početi da izlazite. Precenićete vaše mogućnosti zbog čega ćete olako davati obećanja koja nećete moći da ispunite. Na taj način ćete povrediti one koji se uzdaju u vas. Na vreme ćete uvideti grešku i zamolićete ih da vam oproste. Ova godina će za vas biti uspešna na svim poljima pa ćete započeti većinu projekata koje ste dugo odlagali. Sve kockice će se složiti i shvatićete da je pravo vreme da preuzmete kontrolu nad svojim životom.

Karijera

Početkom godine je moguće da ćete se posvađati sa poslovnim partnerima ili šefom. Bićete uznemireni zbog toga, ali na kraju ćete dobro proći. Ukazaće vam se neke nove šanse koje ćete maksimalno iskoristiti. Ostvarićete važne kontakte  pa je velika verovatnoća da ćete putovati na sajam ili kongres koji se održava u inostranstvu. Steći ćete dragoceno znanje i iskustvo koje će vam koristiti. Krajem godine ćete imati previše posla pa ćete unajmiti nekoga da vam pomogne. Svideće vam se ideja da imate svoju firmu pa ćete u budućnosti razmišljati u tom pravcu. Popričaćete sa ljudima kojima verujete i pridržavaćete se njihovih saveta.

Ljubav

2017. godina će vam doneti stabilnost na ljubavnom planu. Više ćete se posvetiti partneru/partnerki i češće ćete mu/joj priređivati iznenađenja. Provodićete dosta vremena zajedno pa ćete razmišljati o tome da počnete zajedno da živite.

Ako ste u braku, morate obuzdati ljubomoru i prestati da kontrolišete svaki suprugov/suprugin korak. Imajte više poverenja u njega/nju i nemojte mu/joj praviti scene. Ne razgovarajte sa osobama koje su imale loša iskustva jer ćete se, bez potrebe, nervirati.

Slobodni Strelčevi će biti u dilemi da li da započnu vezu sa osobom koju su skoro upoznali/e ili sa bivšim partnerom/bivšom partnerkom prema kome/kojoj nisu ravnodušni/e. Bićete zbunjeni i plašićete se da ne donesete pogrešnu odluku.

Finansije

Moguće je da ćete imati radove u kući na koje ćete potrošiti veliki deo ušteđevine. Bliska osoba će vas pitati da joj/mu pozajmite novac, ali moraćete to da odbijete jer ćete i sami jedva sklapati kraj s’ krajem. Sredinom godine ćete biti u boljoj situaciji jer ćete prodati ili izdati nekretninu koju niste koristili. Stavićete vaše prihode i rashode na papir i potrudićete se da rasporedite novac, a ne da ga odmah potrošite.

Zdravlje

Početkom godine će vas iscrpeti grip zbog kojeg ćete danima ležati u krevetu. Nećete tek tako moći da se vratite svakodnevnim obavezama, već ćete morati da jačate imuni sistem kako se ponovo ne biste našli u ovoj situaciji. U nekim trenucima ćete se ponašati kao hipohondar i stalno će vam se činiti da nešto nije u redu sa vama.

Nemojte trenirati više sportova u isto vreme jer se možete povrediti. Konsultujte se sa trenerom ili instruktorom oko vežbi koje biste trebali da radite. Nemojte se pridržavati dijeta koje pročitate u novinama jer ćete imati više štete nego koristi. Ako ste dama Strelac, idite na redovni pregled kod ginekologa.