Vaga – horoskop za 2017. godinu

Početak ove godine obeležiće sukob sa starijim članom porodice koji ćete morati da rešite. Pristaćete na kompromis kako biste sačuvali mir u kući. To će vam biti podstrek da napornije učite ili radite kako biste mogli da se odselite i da samog/samu sebe izdržavate. Neki prijatelji će vam ponuditi da ostanete kod njih dok ne budete bili u mogućnosti da iznajmite stan. Njihov gest će vam mnogo značiti i trudićete se da im se odužite.

Moraćete da naučite da se fokusirate na obaveze uprkos ličnim problemima koji vas opterećuju.Budite uporni i sigurno ćete dobiti ono što želite. Krajem godine ćete biti zadovoljni i ponosni onim što ste postigli i izvući ćete korisne pouke iz svega što vam se dešavalo.

Karijera

Vi ste strastveni i brzopleti u svom poslu pa ćete imati sukobe sa kolegama i nadređenima. Shvatićete da vas u firmi za koju trenutno radite ne očekuje blistava budućnost, pa ćete dati otkaz. Pošto niste timski igrač, imaćete problema da se uklopite u novo radno okruženje, ali sredinom godine ćete pronaći posao koji će vam u potpunosti odgovarati. Sami ćete snositi posledice za neuspehe i dobijati priznanja za ono što dobro odradite. Polako ćete  napredovati i uživaćete u vašem putu ka vrhu. Imaćete viziju koje ćete se pridržavati i bićete spremni na mnoga odricanja kako biste ostvarili vaše planove.

Ljubav

Što se ljubavi tiče, ove godine ćete imati više udvarača/udvaračica nego ikada. Nećete znati za koga da se odlučite pa ćete se dobro raspitati o svakome ko vam se dopadne. Sa mnogima ćete želeti da ostane u prijateljskim odnosima, ali to neće biti moguće jer će vas oni posmatrati drugim očima.

Vage koje su u dugoj vezi će razmišljati o braku i porodici. Ozbiljno ćete razgovarati sa partnerom/partnerkom i zahtevaćete da vam kaže kakvi su njegovi/njeni planovi za budućnost.

Predstavnici ovog znaka koji su u braku će biti otvoreniji prema bračnom drugu i sa njim/njom će deliti i dobro i zlo.

Finansije

U 2017. godini ćete naplatiti poslove na kojima ste radili u prethodnom periodu. U prvih nekoliko meseci ćete imati veliki priliv novca. Najbolje bi bilo da unapred isplanirate budžet i da se toga pridržavate cele godine. Može se desiti da ćete naslediti nekretninu u koju ćete morati mnogo da uložite. Pokušaćete da je osposobite za izdavanje i vrlo brzo ćete  povratiti novac. Stalno ćete tražiti nove izazove pa je moguće da ćete sa prijateljem ili rođakom pokrenuti privatni biznis.

Zdravlje

Tokom ove godine ćete stalno biti na dijetama koje će imati jo-jo efekat. Želećete preko noći da doterate liniju bez prevelikog napora. Vaša telesna težina će oscilirati što se neće dobro odraziti na vaš organizam. Nećete unositi dovoljno vitamina i minerala pa se može desiti da ćete biti anemični. Stresne situacije će vam crpeti energiju pa ćete samo želeti da spavate. Bliski ljudi će vas opominjati da se pripazite jer ćete loše izgledati. Za vas bi bilo najbolje da počnete da radite vežbe slabijeg intenziteta i da idete u duge šetnje kako biste što više vremena proveli u prirodi i na svežem vazduhu.