Vodolija – horoskop za 2017. godinu

2017. godine ćete moći da odahnete jer vas neće mučiti problemi sa kojima ste se suočavali prethodnih meseci. Usmerićete svoj život na ostvarenje zacrtanih ciljeva i nećete dozvoliti da vas strah i  izgovori od njih udalje. Mnogima ćete na prvi pogled delovati kao osoba koju ništa ne može da istera iz koloseka, ali takvi ćete postati zahvaljujući brojnim iskušenjima i izazovima. Početkom godine će vam se ukazati prilika da se preselite i da se osamostalite. Podršku će vam pružiti osoba na koju niste računali pa ćete se potruditi da ga/je ne izneverite. Kroz život će vas voditi intuicija i unutrašnji osećaj koji će vam poručivati da ste u stanju da ostvarite sve što zamislite. Ipak, morate biti oprezni i realni da se zbog prevelike želje ne biste odlučili na pogrešne korake.

Karijera

Početkom godine ćete imati uspeha na profesionalnom planu. Nadređeni će biti zadovoljni vašim trudom i radom, pa ćete se u drugom delu godine opustiti i živeti od stare slave. Moguće je da vam se neće sviđati posao kojim se bavite, ali nećete smeti da date otkaz jer će vam to biti jedini izvor finansija. Ukoliko budete imali strpljenja, mali napor će vam biti dovoljan da sebi i svojoj porodici obezbedite lagodan život.

Ako se bavite sportom, umetnošću ili novinarstvom, sredinom godine vas očekuju priznanja koja će predstavljati krunu vaše karijere. Moći ćete da se oslonite na kolege i svi ćete funkcionisati kao veliki, složan tim. Krajem godine ćete rešiti pravna pitanja koja su vam dugo zadavala glavobolje.

Ljubav

Tokom ove godine ćete uvideti da ne možete sve posmatrati kroz ružičaste naočare, već da morate da se suočite sa realnošću. Reći ćete partneru/partnerki sve što vas muči bez straha da će vas pogrešno razumeti. On/a će ceniti vašu iskrenost i oboje ćete se potrudite da promenite one navike koje drugoj strani smetaju.

Slobodne Vodolije očekuje lep period tokom kojeg će često sretati osobu koja im se dopada. Taman kad pomislite da nemate šanse kod nje/ga, on/a će vam dati do znanja da nije ravnodušan/ravnodušna.

Vodolije koje su u braku bi trebale da paze kome se poveravaju da ne bi postale tema tračeva. Vaše reči mogu biti pogrešno shvaćete i, ukoliko ih suprug/a čuje, imaćete ozbiljan problem.

Finansije

2017. godine ćete pravilno rukovati novcem i unapred ćete planirati troškove kao što su: letovanje, zimovanje, itd. Nećete moći baš sve da predvidite pa ćete određeni iznos sačuvati i za “crne dane”. Nešto ćete pozajmiti bliskoj osobi koja neće biti u zavidnoj finansijskoj situaciji. Reći ćete mu/joj da se time ne opterećuje i da vam vrati tek kada stane na svoje noge.

Ako imate poslovne partnere, uključite ih u posao koji vam zadaje brige jer će vam predložiti konstruktivna rešenja koja će vam biti od velike pomoći.

Zdravlje

Ove godine ćete više pažnje posvetiti svom zdravlju pa se može desiti da ćete postati vegan ili vegetarijanac. Moguće je da će vas mučiti alergija zbog koje ćete svašta isprobati i piti razne preparate. Često ćete ići kod lekara, ali kada shvatite da ni oni ne znaju šta vam je, sami ćete uvesti promene koje će vam koristiti.

Ako imate naporan posao, bilo bi dobro da počnete da se bavite jogom i da odete u banju. To važi i za one koji većinu vremena provode sedeći pred kompjuterom. Ubacite neku fizičku aktivnost u vaš zauzeti raspored i vrlo brzo ćete videti pozitivne promene.