ponedeljak, jul 22, 2024
Online namestaj
Još

  Najnovije

  3 NAJLJUBOMORNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA

  Svaki horoskopski znak je autentičan i ima specifične osobine. Astrolozi ističu da među horoskopskim zankovima možemo izdvojiti najoptimističnije, kreativne, znakove sa sjajnim humorom, pesimistične i mnoge druge… Evo koji horoskopski znakovi su najljubomorniji – izdvajaju se 3 znaka:

  Lav

  Lavovi su neverovatno ponosni: ako posumnjaju u svog partnera, neće se pomiriti sa takvim stanjem stvari. Lavovima je važno da osete i znaju da su za svog partnera jedine. Iako imaju visoko samopouzdanje, mogu posumnjati i neosnovano optužiti partnera. Sklone su takmičenju u prijateljstvu i polju karijere.

  Škorpija

  Drugo mesto na astro rang listi najljubomornijih znakova zodijaka zauzimaju Škorpije. Čak i najbezazleniji kompliment drugoj ženi može se smatrati izdajom. Škorpija je monogamna osoba i zahteva potpuno istu predanost od partnera. Kategorično joj se ne sviđa ako odabrani odluči da provede vreme bez nje. Često bira uspešnog i harizmatičnog muškarca, ali može biti ljubomorna na njegova dostignuća, poslovna putovanja i retko prisustvo u blizini. S druge strane, vatrena priroda Škorpije privlači suprotni pol, jer je veoma bistra, strastvena i emotivna.

  Ribe

  Čini se da nemaju tako vatren temperament kao Lavovi i Škorpije, pa odakle dolazi ljubomora? U stvari, Ribe su veoma emotivne i osetljive, kao i nepredvidive, pa ljubomora može nastati iz mnogih – a ponekad i neočekivanih – razloga. Raspoloženje Riba se brzo menja, skloni su da preuveličavaju i budu sumnjičavi. Situaciju pogoršava činjenica da Ribe nisu posebno sigurne u sebe, pa se svako odstupanje partnera od uobičajenog ponašanja može tumačiti kao neverstvo. Ali pažnja, nežnost i prave reči lako će joj vratiti dobro raspoloženje.

  Latest Posts

  Popularno

  Prijavite se

  Ne propustite najnovije objave na L&Z portalu