ponedeljak, jul 22, 2024
Online namestaj
Još

  Najnovije

  Folkerka imitirala Jovanu Jeremić, voditeljka se ODMAH oglasila: “Njoj je sve dozvoljeno“

  Nada Topčagić gostovala je u emisiji “Amidži šou” gde je otvoreno govorila o pričama da zarađuje 10.000 evra, a potom i imitirala voditeljku Pink televizije Jovanu Jeremić.

  Jovana Jeremić • youtube

  Voditeljka je nedavno postala novo lice Pinkovog jutarnjeg programa, koji je uredila po svom ukusu, a Nadi se posebno jedan deo nije dopao – kada Jovanu pred početak rubrike gosti čekaju u studiju.

  Nada Topčagić
  Nada Topčagić
   

  Nada ju je najpre izimitirala kada je kroz studio šetala sa telefonom u ruci, a potom su usledile primedbe:

  – Kako Jovana Jeremić, ovako ona ide… Ostavi goste, pa ti dočekuješ goste! Pa ti treba da sediš kao Ognjen, kako ti?! Svi sede tamo, a ti dolaziš. Nemoj za*bavati, majke ti. Jovana, jesi pametnica, ali…- rekla je pevačica.

  Snimak je ubrzo osvanuo na društvenim mrežama, ali i na Jovaninom Instagramu.

  Jovana Jeremić
  Jovana Jeremić
   

  Nakon toga se oglasila poznata voditeljka:

  – Taman posla presrećna sam što je ona imitirala, Nada je velika zvezda i ja sam sa radušču gledala kako me reklamira u Amidži šou, pozdrav za nju i što se Nade Topčagić tiče ona može uvek da mi imitira, ona ima dozvolu za sve, meni je to jako simpatično bilo. Nada nije imala nikakvu zlu nameru već baš suprtno pozitivnu i suštinski da meni napravi još veću reklamu, kad je Nada u pitanju njoj je sve dozovljeno – rekla je Jovana Jeremić.

  Latest Posts

  Popularno

  Prijavite se

  Ne propustite najnovije objave na L&Z portalu