ponedeljak, jul 22, 2024
Online namestaj
Još

  Najnovije

  SVAKA ČAST ZA MAMU! Evo šta radi SIN Seke Aleksić, a nema ni dve godine…

  Pevačica Seka Aleksić je izazvala sijaset ražneženih komentara poslednjom objavom na društvenim mrežama.

  Seka Aleksić • Tv Pink / screenshot

  Naime, ona je snimala svog mlađeg sina Jovana, koji će krajem januara naredne godine napuniti dve godine, kako ulazi u kuhinju njihovog doma i sam nosi u kantu za otpatke omot od slatkiša koji je pojeo.

  – Ideš sam da baciš smeće. Svaka čast, srećo mamina! – čuje se Aleksićeva kako mu govori u klipu, što su njeni pratioci ispratili rečima: „Svaka čast za mamu“, „Bravo za vaspitanje“.

  Seka Aleksić
  Seka Aleksić
   

  – Ja znam da vi iz novina i sa TV-a znate neku drugu Seku, ali mi ovde u komšiluku vidimo jednu sasvim drugačiju ženu. Nikad nije namontirana i nafrakana kao na Instagramu nego je kao i svaka druga žena i majka jer joj je na prvom mestu udobnost. Pa, zamislite kako bi trčala za decom da je u visokim štiklama – ispričala je nedavno jedna njena komšinica za „PulsOnline.rs“.

  – Mi je stalno viđamo u trenerci, patikama, papučama. Obična, normalna žena. Čuem je stalno kako priča sa sinovima. Vidi se da im posvećuje mnogo vremena, zato i jesu vaspitana deca. Istina, imaju mnogo više od druge dece, ali ona je zaradila, pa svako priušti koliko može, ali vidi se da deca to umeju da cene.

  Seka Aleksić
  Seka Aleksić

  Latest Posts

  Popularno

  Prijavite se

  Ne propustite najnovije objave na L&Z portalu