ponedeljak, jul 22, 2024
Online namestaj
Još

  Najnovije

  “TO NEMAMO U UGOVORU“ Član žirija otkrio TAJNE STAVKE ugovora sa Grandom

  Dragan Stojković Bosanac jedan je od članova žirija u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ i na ovoj je poziciji već godinama. Pored toga što ocenjuju kandidate u pevanju i scenskom nastupu, od nedavno je zadatak članova žirija da budu i mentori kandidatima koji im pripadnu, međutim Bosanac je sada otkrio da ovu obavezu njegov ugovor ne podržava.

  Zvezde Granda • Milen Vesović / RAS Srbija

  Naprotiv, kompozitor ističe da je njegova dobra volja ukoliko preuzme neke od kandidata da ih usmerava u takmičenju i sa njima vežba.

  – Prvo, mi zapravo nismo nikakvi mentori. Mentori postoje na fakultetima. Niti smo mi profesori, niti su oni studenti. Drugo, nama u ugovoru nigde nije stajalo da mi treba da budemo mentori takmičarima. To je naknadno uvedeno zbog šoua. Znači da ja u svoje slobodno vreme treba da radim sa takmičarima i onda njih neko drugi preuzme. Ja na kraju uvek uzmem nekoliko takmičara čisto da ne ispadne da sam bezobrazan i bahat, ali taj posao mi nemamo po ugovoru. I mi, članovi žirija, trebalo bi između sebe da se takmičimo kao mentori. Ja samo nemam sa kim da se takmičim – kaže harmonikaš za Espreso.

  Latest Posts

  Popularno

  Prijavite se

  Ne propustite najnovije objave na L&Z portalu