sreda, april 24, 2024
Online namestaj
Još

  Najnovije

  „ŽELIM DA SE UDAM!“ Nakon što se njen bivši suprug oženio Helenom Topalović, Jelena Dimitrijević, takođe, hoće da stane na ludi kamen…

  Nekadašnja voditeljka Jelena Dimitrijević, iako se povukla iz medija, dospela je nedavno u središte interesovanja domaće javnosti budući da se njen bivši suprug Dragan Aleksić oženio Helenom Topalović.

  Jelena Dimitrijević, Dragan Aleksić i Helena Topalović • TV Happy, Instagram, gago_aleksic / screenshot

  Odgovarajući na pitanja pratilaca na društvenim mrežama, Jelena je u toku današnjeg dana poručila da i ona priželjkuje da stane na „ludi kamen“.

  „Ja želim da se udam, ali, žao mi je, to nisi ti. Hvala svakako na ponudi“, odgovorila je šaljivo Dimitrijevićeva pratiocu koji joj je ponudio brak.

  Jelena Dimitrijević
  Jelena Dimitrijević
   

  Podsećanja radi, u medijima su svojevremeno kružile priče da ju je tadašnji suprug varao sa ćerkom pevača Milana Topalovića Topalka, ali se nijedno od njih tada nije oglašavalo ovim povodom.

  Razvod se odvio bez medijske pompe, a sredinom prošlog meseca Dragan je izgovorio sudbonosno „da“ Heleni, što do današnjeg dana Dimitrijevićeva nije komentarisala, kako za pripadnike „sedme sile“ tako ni na Instagramu.

  Jelena Dimtrijević
  Jelena Dimtrijević

  Latest Posts

  Popularno

  Prijavite se

  Ne propustite najnovije objave na L&Z portalu