subota, maj 18, 2024
Online namestaj
Još

  Najnovije

  Koža oko očiju: S ovim serumom filter vam više neće biti potreban!

  koža oko očiju

  Koža oko očiju nežnija je i osetljivija od ostatka kože lica, zbog čega se na njoj znaci starenja najbrže manifestuju.  Savršen saveznik u očuvanju njenog mladolikog izgleda, zahvaljujući kojem ćete apsolutno zaboraviti na filtere, je Clarins Double Serum Eye.

  Tragovi vremena i umora – opušteni kapci, bore, otečenost i tamni kolutovi – najpre se očituju na koži oko očiju. Zašto? Koža ove regije je četiri puta tanja od kože lica i nema toliko vlakana koji će je podržati. Takođe, svakodnevno je izložena UV zracima, negativnom dejstvu plave svetlost, kao i zagađenju iz spoljašnje sredine. Na njoj hidrolipidni film gotovo da i ne postoji, usled čega brže postaje dehidrirana. Ukoliko tome dodamo i činjenicu da dnevno trepnemo 10.000 puta, što uključuje 22 mišića, zaista ni ne čudi što koža oko očiju zahteva redovnu, ciljanu i efikasnu negu.

  Koža oko očiju: Kako sačuvati mladolikost ovog područja?

  Clarins ima rešenje!

  Od samog početka, Clarins je osluškivao potrebe žena i trudio se da ispuni njihova očekivanja u nastojanju da očuvaju zdravlje i mladolikost okoloočne regije. Tako je nastao Double Serum Eye za negu područja oko očiju, namenjen ženama 25+, koji ciljano deluje na sve znakove starenja, pružajući dugotrajne i efikasne rezultate. U kreiranju novog proizvoda, Clarins je primenio iskustvo i moć čuvenog Double Seruma, kompletnog koncentrata za negu protiv starenja kože sa inovativnom tehnologijom.

  U čemu je tajna novog seruma?

  U koži oko očiju proteini, poznati kao integrini, imaju ključnu ulogu u pravilnom funkcionisanju ćelija ove delikatne zone. Kako starimo, količina integrina u koži oko očiju se smanjuje, a samim tim opada i pet vitalnih funkcija kože ključnih za njen mladalački izgled – hidratacija, ishrana, snabdevanje ćelija kiseonikom, regeneracija i zaštita. Clarins laboratorije selektovale su ekstrakt organske šumske krasuljice, koja stimuliše sintetisanje integrina (+119%) i pomaže koži da ojača i povrati vitalnost, i inkorporirale ga u novi Double Serum Eye.  Njegova jedinstvena, koncentrovana, dvostruka formula sa 96% prirodnih sastojaka, obogaćena sa 13 biljnih ekstrakata, uključujući već pomenuti moćni ekstrakt krbuljice, kao i kurkume (koja deluje na pet vitalnih funkcija kože), vidljivo deluje na sve znakove starenja:

  • Bore postaju glađe i manje primetne
  • Otoci oko očiju su ublaženi, dok su tamni kolutovi manje primetni
  • Koža oko očiju je ojačana i zaštićena
  • Takođe je i prosvetljena
  • Zahvaljujući Anti-Pollution kompleksu, koža okoloočne regije zaštićena je i od štetnog dejstva plavog svetla.

  Krajnji rezultat je primetno podmlađena koža okoloočnog područja.

  Kako se Double Serum Eye koristi?

  Bočica od reciklirane plastike (20 ml), sa dve komore i inovativnim aplikatorom na pritisak, isporučiće vam optimalnu količinu proizvoda. Na temeljno očišćenu kožu nesite Double Serum Eye ujutru i/ili uveče. Pomešajte obe faze proizvoda i zagrejte ga vrhovima prstiju  Napravite četiri drenažna pritiska, počevši od donjeg kapka – od unutrašnje strane oka ka slepoočnicama. Učinite isto i na gornjem kapku, pomerajući prste od unutrašnje strane oka ka slepoočnicama. Ponovite postupak tri puta i na području između obrva, ged se bore stvaraju.

  Gde možete kupiti Clarins Double Serum Eye? Kliknite ovde za više infomacija.


  Video: Lepota i zdravlje za Clarins. Kreativna direkcija, snimanje, montaža: Boris Kočiš, Tibor Varga. Model: Branka Vuković, Orea Model Agency. Odeća i tašna: Lindex.

  PR

  Latest Posts

  Popularno

  Prijavite se

  Ne propustite najnovije objave na L&Z portalu