subota, maj 18, 2024
Online namestaj
Još

  Najnovije

  MASKE ZA LICE IZ NAŠE KUHINJE

  Maske za lice iz naše kuhinje

  Za lepotu

  Nanesite med na kožu lica i vrata i držite petnaest minuta, a zatim isperite mlakom vodom. Vaša koža će odmah postati mekana i baršunasta.

  Za čisto lice

  Pomešajte kašiku meda s dve kašike gline, kašikom polena i dve kašike vode.

  Potpuna revitalizacija

  Kašika meda, jedna rendana jabuka i pola banane. Ove dve „kreme“ nanesite na lice i držite do dvadeset minuta, a zatim isperite mlakom vodom.

  Protiv bubuljica

  Pomešajte kašiku meda s dve kašike mladog sira. Nanesite na mesta s bubuljicama i držite petnaest minuta, pa ćete ublažiti bubuljičavost.

  Piling od morske soli

  Na ovlaženo lice nanesite nekoliko kašičica morske soli, pa je pažljivo umasirajte mokrim sunđerčićem ili prstima. Posebno obratite pažnju na T-zonu (brada, nos i čelo) i obraze, a izbegavajte područje oko očiju. Nakon dva minuta isperite hladnom vodom koja će skupiti pore.

  Piling od ovsa i šećera

  Dve kašike ovsa u čistom mlinu za kafu sameljite u prah. To pomešajte s dve kašičice žutog šećera, dve kašičice aloje i jednom kašičicom limunovog soka. Sve dobro promešajte dok ne dobijete glatku smesu. Pažljivo je umasirajte na vlažnu kožu, pa nakon nekoliko minuta isperite toplom vodom. Ovaj piling možete koristiti i za celo telo, samo utrostručite količinu sastojaka.

  Latest Posts

  Popularno

  Prijavite se

  Ne propustite najnovije objave na L&Z portalu