subota, maj 18, 2024
Online namestaj
Još

  Najnovije

  Da li biste isprobali serum koji podmlađuje kožu za samo nedelju dana?

  serum

  Kompanija Avon nastavlja da menja pravila igre u beauty industriji, pridružujući svojojoj Anew kolekciji za negu kože novog člana –inovativni Rewnewal Power serum koji pruža podmlađujući efekat za samo sedam dana*.

  Mladolikost je jedan od osnovnih ideala u svetu lepote. I svi nastojimo da je očuvamo, ili pak povratimo. U toj misiji sada možemo da se oslonimo na novog saveznika – Avon Rewnewal Power serum obogaćen višestruko nagrađivanim ProtinolomTM i niacinamidom, u kojima i leži tajna njegove učinkovitosti. Revolucionarni ProtinolTM nedavno je osvojio i srebrnu Edison nagradu u kategoriji Napredna nega kože na prestižnom internacionalnom takmičenju, na kom se ističu inovativna otkrića u različitim industrijama i kategorijama širom sveta.

  REWNEWAL POWER SERUM POD LUPOM

     

  Šta o njemu kažu stručnjaci?

  Dobro je poznato da je kolagen najvažnija belančevina u našem telu koja čini skoro 80% kože i ključan je element za mladolikost. Kada su u pitanju proizvodi za negu kože lica, oni se uglavnom fokusiraju na povećanje nivoa kolagena tipa 1, a ključ za odlične rezultate leži u postizanju balansa kolagena tipa 1 i 3. Renewal Power serum obogaćen ProtinolomTM pospešuje upravo postizanje optimalnog odnosa ova dva tipa kolagena. Njegova upotreba rezultira jačom kožom i zdravijom funkcijom kože“, izjavila je dr Tamara Maravić, specijalistkinja dermatologije, vlasnica ordinacije Dermanova i stručno pojačanje za Anew kolekciju.

  Pročitajte i… Srećan 135. rođendan kompaniji Avon!

  Istovremeno, snažna formula Renewal Power seruma sadrži i niacinamid – poznat i kao vitamin B3, koji pospešuje obnavljanje ćelija, pomaže u izglađivanju kože, umanjuje linije i nesavršenosti, dok istovremeno utiče na jačanje prirodne zaštitne barijere kože.

  Kome je ovaj proizvod namenjen?

  Kreiran u saradnji sa ženama širom sveta, kako bi pružio baš ono što im je potrebno, ovaj dvostruki pojačivač kolagena pogodan je za sve starosne dobi, tipove kože i tena, a rezultati su primetni već nakon nedelju dana. Za potpuni efekat, koristite ga svakodnevno, tokom 14 dana.

  INFO PLUS  Novi Renewal Power serum dostupan je u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs, po ceni od 1.990 din.

  *Na osnovu studije percepcije potrošača sa 206 ispitanika

  PR

  Latest Posts

  Popularno

  Prijavite se

  Ne propustite najnovije objave na L&Z portalu