sreda, april 24, 2024
Online namestaj
Još

  Najnovije

  Džesika Čestejn otkriva svoje bjuti tajne

  Džesika Čestejn otkriva svoje bjuti tajne

  Džesika Čestejn otkriva svoje bjuti tajne, nakon što nas je očarala u ulozi Mire u novoj popularnoj seriji „Scene iz braka“.

  Džesika Čestejn važi za jednu od prirodnih lepotica Holivuda. Uz to, poznata je i po aktivizmu, a naročito borbi za prava žena.

  Feministkinja nije neko ko pokušava da žene stavi u isti kalup. Ženama se vekovima govorilo šta mogu, a šta ne mogu da budu. Koliko dugu suknju smeju da nose, da li smeju da oblače pantalone. Ja sam feministkinja i ne diktiram šta ko sme, a ne sme, rekla je ona.

  Džesika je živi dokaz da, iako je feministkinja, to ne znači da ne voli da se šminka. A evo i kako održava svoje lice zdravim i negovanim.

  Džesika Čestejn otkriva svoje bjuti tajne

  Najbolji bjuti savet koji sam dobila jeste od Sisi Spejsek, koleginice glumice. Onda mi je rekla da nikada nije nanosila puder. Pre toga, nisam mogla da zamislim dan bez podloge. Ali tog dana, prestala sam da nanosim puder i pustila sam mojim pegama da zasijaju.

  Ne volim mnogo da se šminkam. Čisto lice i crveni karmin su neizostavni deo moje bjuti rutine.

  A kada je nega lica u pitanju, Džesika se kune u ovaj bjuti trik:

  Nanosim vitamin C na lice pre nanošenja kreme sa zaštitnim faktorom. Uglavnom je to krema sa SPF 60. Veoma mi je važno da bude visoki zaštitni faktor, rekla je ona.

  Uz to, dodala je da umesto kreme, koristi kokosovo ulje.

  Pored toga što ga nanosim na lice i telo, koristim ga i kao masku za kosu, ali i kao balzam za usne. On je čudesan.

  A šta joj je najvažnije?

  Briga o sebi, deifnitivno! Kada me pitaju šta mi treba u životu, ja kažem da mi je potrebno da dnevno, makar 10 minuta budem sama sa sobom. Da zapalim mirišljavu sveću, napunim kadu… Ili da odem na masažu ili čas joge.

  Ipak, priznala je da ne voli baš da vežba.

  Rado preskačem treninge. Više volim da idem u šetnje, na jogu i na ples.

  jessicachastain via Instagram

  Latest Posts

  Popularno

  Prijavite se

  Ne propustite najnovije objave na L&Z portalu