nedelja, jul 14, 2024
Online namestaj
Još

  Najnovije

  Bivša zadrugarka IDE NA OPERACIJU: Aleksandra je sve ŠOKIRALA promenom, a sada joj se pojavila IZBOČINA NA LICU!

  Bivša zadrugarka i starleta Aleksandra Nikolić trpi velike bolove.

  Aleksandra Nikolić • Instagram

  Naime, Nikolićeva je pre nekoliko dana morala hitno da se obrati lekaru, zbog izbočine na licu koja joj se pojavila.

  Bolovi su bili jezivi, otok se pojavio na licu, zbog je zadrugarka izuzetno uplašena, tvrdi izbor za „Republiku“.

  – Aleksandra se uplašila, samo je odjednom krenuo bol u glavi, ustima, zubima, svuda, nije znala šta se dešava, zvala me je odmah, toliko je plakala, ne može da dođe sebi. Išla je da snimi glavu, vilicu, ustanovljeno je da je problem u zubima, neki koren se upalio, zbog čega mora što hitnije da ide na operaciju, kako bi joj se rešilo stanje. Mislim, to je strašno, ona bukvalno sve vreme plače, rida, to su bolovi, pije lekove, ali džabe, pod upalom je i ništa joj ne pomaže – govori izvor i dodaje:

  – Aleksandra je pod lekovima non-stop, trudi se da ne razmišlja o tome, jer odmah krene da je boli, ali džabe, stvarno je boli. Za par dana ide na operaciju, već je pričala sa zubarom, samo da izdrži ovih nekoliko dana i biće super – prenosi gorepomenuti izvor.

  Podsetimo, starleta Aleksandra Nikolić iznenadila je sve svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram kada je objavila fotografiju sa velikom promenom na njenoj glavi.

  Aleksandra Nikolić
  Aleksandra Nikolić
   

  Naime, Nikolićeva se ofarbala u plavo, zbog čega su se mnogi pozitivno iznenadili, a atraktivna zadrugarka uživala je u svim pohvalama koje svakodnevno dobija što u komentarima, što u privatnim porukama.

  Aleksandri je trebala neka promena, te je donela odluku da promeni i osveži fizički izgled, definitivno da joj je ovaj izgled prija.

  Latest Posts

  Popularno

  Prijavite se

  Ne propustite najnovije objave na L&Z portalu