sreda, april 24, 2024
Online namestaj
Još

  Najnovije

  Izbegao zatvor: Bane Vidaković osuđen na novčanu kaznu od 100.000 dinara!

  Glumac Bane Vidaković pravosnažno je osuđen na novčanu kaznu u iznosu od 100. 000 dinara, zbog 4,93 grama heroina koje je policija pronašla kog njega 17. jula prošle godine, prenose domaći mediji.

  Bane Vidaković • Oliver Bunić / RAS Srbija

  Odlukom Apelacionog suda, njegov prijatelj, muzičar Ilija Marković zbog trgovine drogom kažnjen je sa godinu i šest meseci zatvora, pošto je kod njega pronađeno 38,34 grama heriona, tri mobilna telefona i dve vagice, navode dalje domaći mediji.

  -Okrivljeni Ilija Marković je oglašen krivim što je 17. jula 2020. godine, u stanu i drugim prostorijama u Beogradu, neovlašceno radi prodaje držao heroin ukupne mase 38,34 grama. Policijski službenici ispred stana prišli su vozilu u kome su se nalazili Marković, na mestu vozača, i Vidaković, na mestu suvozača, pokazali službene legitimacije i iste pokušali da zaustave glasno uzvikujući „Stoj policija“.Marković je vozilom krenuo naglo unazad u nameri da pobegne i nakon par metara udario u drugo vozilo, nakon čega se zaustavio, a kako nije hteo da izađe iz vozila policijski službenik je prišao vozilu i šakom razbio prozor automobila – navodi se u presudi koju je potvrdio Apelacioni sud, piše „Kurir“.

  Bane Vidaković
  Bane Vidaković
   

  Kako dalje prenose mediji, prilikom pregleda Markovića, policajci su u hirurškoj maski koju je nosio na licu pronašli dve PVC kesice sa heroinom, pri čemu su se u jednoj od dve veće pronadene PVC kese nalazile dve manje PVC kese.

  – Pretresom stana i drugih prostorija koje koristi Marković, u garaži i rerni šporeta pronađena je konzerva u kojoj se nalazilo osam PVC paketica sa opojnom drogom heroin, a u samoj kući pronađene su 2 digitalne vagice za precizno merenje sa tragovima opojne droge heroin – navodi se u odluci, piše pomenuti portal.

  Bane Vidaković
  Bane Vidaković
   

  Latest Posts

  Popularno

  Prijavite se

  Ne propustite najnovije objave na L&Z portalu