petak, april 12, 2024
Online namestaj
Još

  Najnovije

  LOGOMANIA! Vodimo vas u bekstejdž i stejdž Monine revije na kojoj je lansiran novi logo

  32 godine nakon osnivanja kompanije, MONA je lansirala novi logo i to sa vrha Beograda! Pogledajte kako izgleda nova limited edition kolekcija Logomania.

  Četrnaesti sprat hotela MONA Plaza pretvoren je u stejdž kojim su defilovale manekenke u novoj limited edition kolekciji, pod nazivom LOGOMANIA, inspirisanom upravo novim logotipom.

  Novi Mona logo: Šta treba da znate

  Logo i print koji krasi nove modele dizajnirao je Slavimir Stojanovic Futro, a kreatori kompanije MONA primenili su ga na sakoe, odela, kapute, tašne, marame, čarape…

  Kolekcija će se naći u 15 odabranih prodavnica širom regiona, a novi logo MONE sasvim  sigurno će obeležiti novu modnu eru.

  Nova MONA kolekcija, kao i novi logo – nisu bili jedine zvezde te večeri.

  Evo šta je još obeležilo Moninu reviju

  Osim top modela, koji su za ovu priliku stigli tog dana iz Milana, iz prvog reda, pravo na stejdž izašla je Sara Jo, koja je svojim performansom ovaj događaj učinila spektakularnim! U custom made kostimu, sa MONA printom, Sara Jo je uz defile manekena, njih 32, premijerno predstavila svoju novu pesmu – Divlja!

  Prošetajte sa nama kroz odabrane fotografije koje će vam omogućiti za zavirite i pogledate kako su izgledale pripreme pred reviju. I, naravno, da dobro osmotrite novi logo i modele iz limited edition kolekcije LOGOMANIA .

  Marko Petrović

  Latest Posts

  Popularno

  Prijavite se

  Ne propustite najnovije objave na L&Z portalu