subota, maj 18, 2024
Online namestaj
Još

  Najnovije

  Manifestovanje: Mini vodič kroz ovu duhovnu praksu

  Manifestovanje

  Manifestovanje je sve popularnija praksa, a mi vam otkrivamo i kako da je praktikujete. 

  Da li ste nekada nešto želeli toliko jako da vam se na kraju to i ostvarilo? Možda ste zamišljali sve do detalja, trošili sate u maštanju, ili ste jednostavno sebi iznova govorili da će se to desiti… Dok se nije i desilo.

  Gore opisane aktivnosti zapravo su manifestovanje, „zakon privlačnosti“, odnosno maštanje i duboka želja da se nešto desi.

  Danas, manifestovanje je veoma popularno u duhovnim krugovima, a manifestovati se može bilo šta. Ipak, mi vam u nastavku otkrivamo kako da manifestujete najčešće želje.

  Manifestovanje najčešćih želja

  Novac

  Uzmite novčanik i držite ga u ruci. Počnite da zamišljajte kakav je osećaj da ne morate nikada da brinete o novcu. Zatim, uzmite parče papira  (ili ček) i ispišite sumu koja bi vas učinila finansijski stabilnom.

  Odaberite dan u budućnosti (na primer, za nekoliko godina) i napišite ga. Zatim, stavite parče papira (ček) u novčanik. Upravo ovim ste započeli svoj finansijski cilj i Univerzum navija za vas.

  Samopouzdanje

  Uzmite parče papira i na levoj strani napišite tri osobine koje volite kod sebe. Na desnoj zapišite tri nesigurnosti. Iscrtajte linije između redova dok razmišljate o tome kako su osobine koje volite sjajne i kako vam podižu samopouzdanje. Zatim, saosećajte se s svojim nesigurnostima. Ponavljajte svaki dan ovo, dok ne naučite kako da budete ljubazniji prema sebi samom.

  Ljubav

  Biće vam potrebne dve crvene ili roze sveće i šećer. Uzmite jednu sveću u ruku i prislonite na srce. Izgovorite svoje ime naglas i zamišljajte kako vaša energija ulazi u sveću. Zatim uzmite drugu sveću i izgovorite šta sve želite u ljubavi. Postavite sveće na oko 15 cm jednu od druge i napravite put od šećera između njih. Zatim, spojte polako sveće, zamišljajući svetlo koje postaje sve svetlije i svetlije. Kada ih približite na 2 cm jednu od druge, upalite ih i pustite da izgore. Ovo radite koliko god puta želite. I verujte da vas prava ljubav čeka.

  Uspeh u karijeri

  Povežite se s disanjem i rastresite ruke. Zamišljajte da energija prolazi od vaše glave ka prstima. Podesite tajmer na 4 minuta i zapištite reči, ideje, fraze ili simbole koji vaš inspirišu (uspeh, posao, karijera…).

  Kada istekne vreme napravite spisak svega što ste zapisali. I to čitajte svaki dan.

  fcscafeine/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

  Latest Posts

  Popularno

  Prijavite se

  Ne propustite najnovije objave na L&Z portalu