petak, april 12, 2024
Online namestaj
Još

  Najnovije

  Nina Radulović sija u zagrljaju OVOG glumca!(FOTO)

  Lepa voditeljka sija od sreće, a da li je to zahvaljujući njemu…nismo još sasvim sigurni!

  Nina Radulović vrlo retko javno govori o svojoj privatnosti. Tuge i radosti čuva isključivo za sebe i svoju porodicu, a nakon razvoda od glumca Branislava Lečića, a potom i prekida veze sa teniserom Filipom Krajinovićem, nije viđena u društvu nekog muškarca.

  Emotivni život voditeljka vešto krije od medija, a čak izbegava i da se fotografiše u društvu muškaraca, makar joj oni bili prijatelji ili saradnici. Sada je, međutim, napravila izuzetak i na svom “instagram” profilu objavila sliku na kojoj nasmejano pozira u zagrljaju zgodnog glumca.

  Reč je o Slaviši Čuroviću, bivšem suprugu dramske umetnice Tijane Čurović.

  Nina i Slaviša, naime, samo su poslovni partneri koji zajedno rade na emisiji „Srcem kroz ravnicu„. Fotografija koja je privukla pažnju medija nastala je u Mađarskoj prilikom snimanja nove epizode o najvećem ostrvu na Dunavu – Čepel, a pored plovidbe rekom voditeljka i glumac uživali su zajedno i u obilasku mesta Lovra i srpskog manastira izgrađenog u 12. veku. Takođe su posetili farmu Aleksov i degustirali razne vrste sireva. Nina nije skidala osmeh sa lica, a zaključak je da joj društvo, energija i harizma glumca izuzetno prijaju.

  Latest Posts

  Popularno

  Prijavite se

  Ne propustite najnovije objave na L&Z portalu