sreda, april 24, 2024
Online namestaj
Još

  Najnovije

  Tajna samopouzdanja Kristin Dejvis: Ne želim da budem najmršavija u Holivudu!

  Tajna samopouzdanja Kristin Dejvis

  Tajna samopouzdanja Kristin Dejvis je veoma interesantna.

  Otkako je počelo snimanje nastavka čuvene serije Seks i grad, obožavateljke se pitaju koja je tajna lepog izgleda Keri, Šarlot i Mirande.

  Iako je u februraru napunila 56 godina, Kristin Dejvis, odnosno Šarlot, pleni lepotom, šarmom i vitkom figurom, a mnogi joj ne bi „dali“ više od 35. A šta se zapravo krije iza holivudskog glamura ove glumice?

  Tajna samopouzdanja Kristin Dejvis

  Od početka snimanja serije, sada davne 1998., Kristin je prošla dug put u karijeri. Slikala se za brojne naslovnice, što u najnovijim modelima svetskih dizajnera, što u donjem vešu i kupaćem kostimu. I svi su se oduvek pitali kako ova glumica održava vitku figuru i kako je uvek tako puna samopouzdanja.

  Imam obline. I nikada neću biti najmršavija osoba u Holivudu. A prava je istina da ni ne želim to. Imala sam periode kada sam se sudržavala od hrane, govorila sebi da ne smem da jedem to i to. Ali sada sebi više ništa ne uskraćujem. Hranim se kako želim i treniram. Zdravija sam, pazim šta jedem, ali ne u tolikoj meri. I vežbam, rekla je ona.

  Prema rečima čuvene Šarlot, njena ishrana bazira se na kontrolisanju porcija i na što  manje ugljenih hidrata.

  Glavni cilj mi je da ne budem gladna. Pazim da jedem na svaka tri sata. Najviše konzumiram proteine, salate i povrće. Ali volim i slatkiše i s vremena na vreme uživam u njima. Onog trenutka kada sam sebi dala dozvolu da ih jedem, ne žudim za njima toliko.

  Pored toga što donekle pazi na ishranu, Kristin uživa u fizičkim aktivnostima. Bavi se jogom i pilatesom, vozi bicikl i puno šeta.

  Šetanje i vožnja bicikla sagoreva između 300 i 500 kalorija po satu. Pilates i joga grade mišiće i jačaju moje telo, ali i um, kaže ona i zaključuje:

  Osećam se dobro kada vežbam. To je tajna mog samopouzdanja.

  Kathy Hutchins via Shutterstock

  Latest Posts

  Popularno

  Prijavite se

  Ne propustite najnovije objave na L&Z portalu