ponedeljak, jul 22, 2024
Online namestaj
Još

  Najnovije

  Marina Gagić: „Moji roditelji su kupili sve stvari koje sam iznela iz Darkovog doma!“

  Nakon što je Marina Gagić tužila Darka Lazića za alimentaciju, pa potražuje da plaća 500 evra mesečno, pevač je izneo optužbe na račun bivše partnerke. Sada se i Marina ponovo oglasila, te odgovorila na Lazićeve optužbe.

  Marina Gagić i Darko Lazić • M.Ilić / RAS Srbija

  Naime, kako je istakao, Marina od njega ne potražuje imanje, odnosno ništa što ima veze sa imovinom, ali je iz kuće u Brestaču u kojoj su zajedno živeli iznela sve stvari.

  Kako „Telegraf Jetset“ nezvanično saznaje, u pitanju je nepokretna imovina koju su, kada se Marina preselila u Brestač, kupili njeni roditelji.

  Darko Lazić i Marina Gagić
  Darko Lazić i Marina Gagić
   

  – Marinini roditelji su kompletno opremili kuću u Brestaču kada je ona ostala trudna. Želeli su da im pomognu da se skuće budući da je dete bilo na putu a da su oboje bili bez posla. Darko se oporavljao nakon udesa, nije radio, a ćerka im je bila u drugom stanju – govori dobro obavešten izvor za pomenuti portal i dodaje:

  – Neposredno pre Marininog i Darkovog raskida u kuću su došli izvršitelji zbog njegovog duga prema Ani Sević i neisplaćenih alimentacija. Tada su popisali sve te stvari koje su njeni roditelji kupili. Malo nakon toga, Darko i Marina su raskinuli i ona je odlučila da iznese sve što je donela kako stvari ne bi zaplenili izvršitelji.

  Marina Gagić i Darko Lazić
  Marina Gagić i Darko Lazić
   

  Marina Gagić je potvrdila ove navode.

  – Iz kuće nisam iznela ništa što prethodno nisam unela i što mi roditelji nisu priuštili. Ne bih dalje komentarisala ništa samo zbog Alekseja, da dete sutra ne čita. Inače, imala bih svašta da kažem – rekla je Marina za pomenuti medij.

  Darko Lazić i Marina Gagić
  Darko Lazić i Marina Gagić
   

  Podsetimo, Darko Lazić i Marina Gagić ukoro će se naći na sudu nakon što ga je ona tužila za alimentaciju. Naime, ona potražuje 500 evra i starateljstvo nad njihovim zajedničkim sinom Aleksejem.

  Latest Posts

  Popularno

  Prijavite se

  Ne propustite najnovije objave na L&Z portalu