petak, april 12, 2024
Online namestaj
Još

  Najnovije

  Mikrošiške: Frizura za kojom su poludele Megan Foks, Bela Hadid i mnoge druge…

  Mikrošiške

  Mikrošiške su hit frizura ove jeseni, a evo i ko ih sve nosi. 

  Mikrošiške su trend kojeg  se sigurno sećate s početka 90-ih. Tada su se, uopšte, retko nosile bilo kakve druge šiške, osim kratkih.

  Mikrošiške su hit jeseni 2021.

  Možete biti sigurni da pristaje svim oblicima lica i daje taj šik, moderni look koji želimo, a to dokazuju Megan Foks, Dua Lipa, Fibi Dajnevor, Bela Hadid  i mnoge druge žene koje su se odvažile da ih isprobaju.

  Naravno, reč je o frizuri za koju se nećete odlučiti olako, ali ako želite da još više uokvirite lice, naglasite jagodice, a pritom budete slatki i vrlo hrabri – ovo je svakako dobra ideja za vas. Uostalom, kosa raste, pa zašto ne eksperimentisati?

  Kratke šiške vrište – samopouzdanje, i potpuno će vam promeniti lice. Možda najbolje funkcionišu sa srcolikim oblikom lica, ali sve zavisi od toga kako ih nosite – razbarušeno, odvojeno ili sleek, zbog čega ih i možete prilagoditi baš svakom obliku lica. Za početak, ako niste još dovoljno odvažne, tražite od frizerke da vam pokaže kako vam pristaje umetak, nakon čega se možete odlučiti želite li ih ili ne.

  Priredila: Lana Biželj

  Tekst originalno objavljen na ljepotaizdravlje.hr

  Mike Coppola / Staff via Getty Images Entertainment

  Latest Posts

  Popularno

  Prijavite se

  Ne propustite najnovije objave na L&Z portalu