ponedeljak, jul 22, 2024
Online namestaj
Još

  Najnovije

  Modna lekcija koju ove jeseni učimo od Megan Markl: Sve je u dobrom kaputu!

  Kaput Megan Markl

  Zaista – kaput je onaj jedan komad bez kojeg je nemoguće zamisliti iole elegantniji modni stil za hladnije dane, a kupovina novog svakako zahteva pažnju i vreme. Jer, dobro odabran kaput biće apsolutna zvezda naših autfita i baciće u zasenak sve ostalo što u tom trenutku imamo na sebi.

  Zato su nam posebnu pažnju privukli stajlinzi Megan Markl, tokom njene posete Njujorku sa princom Harijem. Odabrali smo tri autfita kao primere kako se jednostavnim komadima, uz dobar kaput, postiže maksimalni efekat.

  Najbolje od svega, komade koje Megan nosi – poput uske rolke, klasičnih pantalona ravnih nogavica, crne suknje koja prati liniju tela i salonki, verovatno većina nas ima u ormaru. Isplati se zapamtiti ove Meganine kombinacije, jer će vam pomoći da, bez mnogo muke, budete besprekorno obučeni.

  Primer #1: Elegantni strukirani kaput sa jednim dugmetom

  Megan je ovaj Armanijev model kaputa ponela u monohromatskoj kombinaciji sa jednostavnom, uskom rolkom i pantalonama ravnih nogavica. Salonke sa visokim potpeticama doprinele su tome da vizuleno izduže čitavu figuru. Sve je upotpunjeno minimalističkim nakitom od žutog zlata.

  Primer #2: Ležerni, vuneni kaput-mantil u krem nijansi

  Megan se ponovo odlučila za usku crnu rolku, ali ju je ovog puta iskombinovala sa suknjom koja prati liniju tela. Max Mara krem kaput-mantil apsolutno „nosi“ čitav stajling. Za dašak luksuza pobrinule su se elegantne naočare za sunce i mini tašna čvrste forme.

  Primer #3: Kratki oversized kaput

  Još jedna monohromatska kombinacija, ali ovog puta u zanimljivoj bordo nijansi. Kratki oversized kaput Loro Piana svemu daje notu razigranosti.

  Pročitajte i… Megan Markl daje primer: Otvoreni razgovor o suicidalnim mislima može da spasi živote

  Wish-list: Modeli koje ove sezone priželjkujemo u svom ormaru

  Ako ste krenuli u potragu za novim kaputom, možda će vam koristiti naša wish lista kaputa koje bismo rado videli u svom ormaru.

  Oversized vuneni kaput u beloj boji:


  Pepito dezen da razbije monotoniju:

  Dodajte malo glamura oversized modelom od žakard tkanine:

  Recite „da“ recikliranim materijalima:

  I, za kraj, dašak boje i kratki model:

  Roy Rochlin / Stringer Editorial / Getty Images Entertainment

  Latest Posts

  Popularno

  Prijavite se

  Ne propustite najnovije objave na L&Z portalu