ponedeljak, jul 22, 2024
Online namestaj
Još

  Najnovije

  Olivera Matijević PONOVO PECKA Darka Lazića: Pevač će odlepiti…

  Pevačica Olivera Matijević je dospela u središte interesovanja domaće javnosti nakon što su isplivale poruke koje joj je slao kolega Darko Lazić, i to u periodu kada je bio u emotivnoj vezi sa Marinom Gagić, za koje je ona sama potvrdila da su autentične, nakon čega je ušla sa folkerom u otvoreni verbalni sukob.

  Darko Lazić i Olivera Matijević • Tv Pink, TV Prva / screenshot

  Od tada Olivera ne prestaje da „pecka“ Darka putem društvenih mreža, pri čemu ne spominje njegovo ime, ali mnogi lako prepoznaju da su ove „otrovne strelice“ upućene na njegov račun, a ni današnji dan nije bio izuzetak.

  Naime, Matijevićeva je objavila fotografiju na Instagramu koju je ispratila rečima koje se mogu protumačiti kao udar na Lazićevu inteligenciju, s obzirom na to da ga je nedavno optužila za neuspešni pokušaj varanja tadašnje partnerke sa njom samom.

  Olivera Matijević
  Olivera Matijević
   

  „Vernost je povezana s inteligencijom! Pametan čovek zna da odoli jeftinim izazovima“, napisala je u opisu fotografije pevačica.

  Podsećanja radi, ovo nije prvi put da Olivera izokola proziva Darka (ili se barem tako to čini), premda je nedavno, nakon što ju je nazvao „propalom pevačicom“, na društvenim mrežama napisala: „Ne pričaj laži o meni,da ne počnem pričati istinu o tebi!“.

  Olivera Matijević
  Olivera Matijević

  Latest Posts

  Popularno

  Prijavite se

  Ne propustite najnovije objave na L&Z portalu